O NÁSPARTNEŘIFOTOGALERIEDOKUMENTYKONTAKTY

Hledat

Půjčovna elektrokola a elektrokoloběžky

Půjčovna elektrokola a elektrokoloběžky

Náš spolek otevřel ve čtvrtek 6. června 2013 za účasti radního Pardubického kraje Václava Kroutila, delegace z partnerského slovenského Svidníku a dalších hostů v rámci své ekoporadny novou půjčovnu elektrokola. Veřejnost tak má možnost si elektrokolo vyzkoušet a poté se třeba rozhodnout pro jeho koupi. Následně o rok později, v roce 2014 při Dni Země půjčovnu elektrokoloběžky.

otevreni_pujcovny_elektrokola_chrudim20

elektrokolo

Elektrokola využíváme již přibližně pět let, kdy naše sdružení pořádalo odborné exkurse pro starosty regionu, a v rámci podpory cyklistiky je nasadilo na našich akcích.

Používání elektrokola je tou nejlepší a nejlevnější volbou. Jeho provoz je totiž téměř nulový. Nabití baterie stojí maximálně čtyři koruny a na jedno nabití ujedete dle typu baterie až 60 km. Navíc díky pohonu se ani nezpotíte a můžete se tak vydat do práce třeba v obleku.

Elektrokola pro širokou veřejnost mají budoucnost, v posledních letech se stávají také velkým pomocníkem managerů a lidí každodenně cestujících do práce. Ti se nezpotí a navíc ušetří za dopravu.

elektrokolobezkweb

Půjčování elektrokola a elektrokola

Kontaktuje nás na emailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  - dohodneme termín vyzkoušení. 

pardubicky-kraj-logo-00o-1200x675-cropped logo-chrudim radampak-logo-800x445Logo-MSMT
(c)2011 - Občanské sdružení ALTUS
Foto použito © Godfer / Fotky & Foto
Web vytvořil Lukáš Rolínek - NETOVKY.info Systém běží na CMS Joomla 1.5